Rijschool Haarlem tekst

Rijschool Haarlem

Rijschool Haarlem

Wie zijn wij?
Rijschool Haarlem is de leukste rijschool van Nederland, unieke service, klantvriendelijke medewerkers en alles wat een goede rijschool nodig heeft. Rijschool Haarlem is de oudste rijschool in heel Noord-Holland en dit geeft aan dat wij zeer veel ervaring hebben met lessen geven, wij geven al lessen sinds 1995! Bij Rijschool Haarlem word je persoonlijk door het traject heen geholpen.

Ons geweldige slagingspercentage
Rijschool Haarlem heeft een van de hoogste slagingspercentages in de omgeving! Wel 92 procent! Dit komt doordat wij onze leerlingen zeer persoonlijk begeleiden, alles wat er geleerd word word zeer uitgebreid toegelicht en wij zijn voorbereid op al uw vragen. Wij hebben altijd al één van de hoogste slagingspercentages gehad en daar zijn wij zeer trots op. Wij willen dit percentage natuurlijk altijd hoger hebben en daarom helpen wij onze leerlingen zo goed mogelijk door het traject heen.

Onze fantastisch lage prijzen
Verder hebben wij een zeer aantrekkelijke prijs voor onze pakketten voor de rijlessen, zo kunt u ons grootste pakket al aanschaffen voor maar 1095 euro! In dit grote pakket is alles inbegrepen, van herexamens tot tussentijdse toetsen en van theorie lessen tot extra les uren! Verder hebben wij ook nog een aantal kleinere pakketten die natuurlijk goedkoper zijn en waarmee u alsnog de hoogste slagingskans van
Noord-Holland heeft.

Onze lieftallige instructeurs
Nog een reden om bij ons te lessen zijn onze geweldige instructeurs, deze hebben minimaal meer dan 8 jaar ervaring met leerlingen aan hum rijbewijs helpen. Onze instructeurs zijn getraind voor elke soort leerling, of u nou faalangst heeft of ADHD, onze instructeurs hebben overal ervaring mee en zullen u zeker niet teleurstellen! Verder hebben onze instructeurs al minimaal 10 jaar hun eigen rijbewijs en hebben dus eigenlijk elke verkeerssituatie meegemaakt. Onze instructeurs worden ook persoonlijk door ons getraind om altijd geduldig te zijn en de beste antwoorden op uw vragen te geven waardoor u echt alles leert en niks achterblijft voor uw examen.

Moderne auto’s
Bij rijschool Haarlem word ten alle tijden gereden in moderne auto’s om te voorkomen dat er mankementen aan de auto zijn tijdens het lessen of het afrijden. Wij hebben onze eigen technici die de auto’s na elke les of examen nakijken zodat u niet bang hoeft te zijn voor defecten tijdens het rijden. Wij hebben een ruim assortiment auto’s staan en per leerling verschilt het natuurlijk waar hij/zij in wilt rijden daarom geven wij de mogelijkheid om tijdens het inschrijven te kiezen uit één van onze auto’s. 

Zeer flexibele tijden
Bij Rijschool Haarlem is niets onbelangrijk en daarom zorgen wij voor zeer flexibele rij tijden. Wij geven elke leerling de mogelijkheid om zelf hun agenda in te vullen voor de tijden. Wij geven wel aan hoelang elk onderdeel duurt om dit goed te oefenen en in die tijd is ook rekening gehouden met vragen en eventuele herhaling. De leerlingen beslissen dus zelf hoelang ze willen rijden per dag. Wij hebben een zeer geavanceerd agenda systeem op onze website waardoor leerlingen hun tijden kunnen inplannen waar ze ook zijn. Bij ons is het mogelijk om ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds te lessen.

Onze ideale klantenservice
Bij Rijschool Haarlem willen wij ten alle tijden klaar staan voor  onze leerlingen en daarom hebben wij een ideale klantenservice ontwikkeld. Deze klantenservice bestaat uit een email service waarnaar onze leerlingen een email kunnen sturen en tijdens onze openingstijden zal er binnen een uur antwoord zijn! Dit is ideaal voor wat laatste vragen voor je examen of als je je thuis ineens nog wat bedenkt wat je eigenlijk even in de les had moeten vragen. Verder kunt u tijdens openingstijden altijd naar ons telefoonnummer bellen, onze medewerkers staan met alle liefde klaar om uw vraag te beantwoorden. Wij hebben ook een een bel-me-terug formulier op de site staan, deze kunt u invullen met uw naam, uw telefoonnummer en een voorkeur voor tijd van het telefoontje.

Scroll naar boven