Wie zijn wij

Wie zijn wij

Over ons

Met meer dan 25 jaar ervaring op zak als rij-instructeur weet je dat je kiest voor een betrouwbare rijschool. We hebben daardoor veel ervaring met het verzorgen van het juiste opleidingstraject. De individuele benadering per cursist is hierbij zeer belangrijk. Kijk maar eens bij de reacties van cursisten die je voorgingen.

De lessen worden verzorgd in een splinternieuwe Mazda 2! Het leren rijden in een dergelijke wagen zorgt er niet alleen voor dat je comfortabel kun lessen, maar ook dat je straks geen moeite zult hebben om in een andere auto te stappen. Dankzij onze nieuwe auto en goede begeleiding zijn wij de beste keuze op het gebied van rijles in Hoofddorp & omstreken! Rijschool Interfocus heeft een hoog slagingspercentage. Dit geeft je direct wat inzicht in de kwaliteit van onze rijopleidingen.

Waarom kiezen voor ons

  • Hoog slagingspercentage.
  • Altijd een rijopleiding op maat.
  • Deskundige rij-instructeurs.
  • Rijles in een nieuwe, comfortabele leaseauto.
  • Rijles ma t/m vrijdag 09.00 -21.00, zaterdag 09.00-18.00 uur.
  • Je wordt thuis opgehaald en thuis afgezet.

U wilt geen beloftes.. U wilt bewijzen, uw (rij)bewijs!

Wij van Interfocus willen ons in het bijzonder onderscheiden in de rijscholenwereld.. Wij geven kwaliteit en advies, vandaar dat wij een intake afnemen met elke beginnende cursist om een duidelijke beginfase vast te stellen voor de kandidaat, op deze manier is het mogelijk je te toetsen op je leersnelheid, motivatie, etc. Hierdoor is het mogelijk je een indicatie te geven welke pakket voor jou het beste is. De intake duurt 60 min en staat gelijk aan een rijles.

Direct inschrijven

Wil je je direct inschrijven bij ons? Dat kan via het onderstaand invulformulier! Zodra we je inschrijving hebben ontvangen zullen we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. In overleg zullen we een proefles inplannen zodat je een goede inschatting krijgt van hoeveel lessen je nodig hebt.


    Scroll naar boven