Hoofddorp

Dé rijschool in Hoofddorp e.o.

Veilig, efficiënt en aangenaam leren rijden. Vraag nu een proefles aan!

Ben je op zoek naar een rijschool in Hoofddorp of omstreken? Dan ben je bij Rijschool Interfocus op het juiste adres. Al jarenlang zijn wij het vertrouwde adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen in Hoofddorp en omstreken. Rijschool Interfocus staat garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt. Alles wat nodig is voor een veilige toekomst op de weg.

Rijopleiding op maat

Ben je 16,5 jaar of ouder? Begin dan vandaag nog met het volgen van je rijlessen bij onze rijschool. Wij vinden het belangrijk om al onze leerlingen een rijopleiding op maat aan te bieden!

Ervaren instructeurs

Wij werken uitsluitend met ervaren, flexibele en natuurlijk gezellige rij-instructeurs. Voor de beste rijopleiding moet je dan ook bij Rijschool Interfocus in Hoofddorp zijn.

Beginnen vanaf 16,5

Wij geven al jarenlang rijles aan leerlingen van jong tot oud! Iedereen is welkom. Uiteraard kun je bij ons ook al beginnen met het volgen van je rijlessen zodra je 16,5 jaar of ouder bent.

Geslaagde leerlingen aan het woord!

Wij vertellen je graag over onze rijschool en rijlessen. Liever nog laten we de échte leerlingen aan het woord: onze geslaagde leerlingen. Lees hieronder de ervaringen van de geslaagde leerlingen.

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
14 berichten.
Iris Iris heeft geschreven op 12/04/2023 om 06:51
Rijlessen bij Mike gehad, heel fijn en flexibel altijd! Tussentijdse toets zeker aan te raden. Bij mij was direct de spanning voor het praktijkexamen een stuk minder, denk dat ik hem daarom in 1x gehaald heb! Absoluut een goeie ervaring zo! To be or not te be✨✨
Marta Grajoszek Marta Grajoszek heeft geschreven op 03/03/2023 om 07:53
Ik ben Geslaagd!!! Mike heel erg bedankt voor al je moeite en tijd. Het is een fijne rijschool neemt de tijd om je alles duidelijk uit te leggen.
James James heeft geschreven op 18/02/2023 om 16:43
I had the best time driving and learning from Mike! He went out of he's way to help me pass my exam in the shortest time possible! Greatful for he's guidance and will recommend him to all.
Manou Manou heeft geschreven op 25/01/2023 om 08:50
Ik ben vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Dit komt doordat Mike veel geduld heeft en super veel tijd in je stopt. Als iets niet lukt blijft Mike rustig en laat hij zien hoe het moet. Mike zal altijd voor zijn leerlingen klaarstaan. Hij kan je super veel leren over de techniek van de auto en hoe alles een stuk makkelijker gaat. Heel erg bedankt voor de leuke en leerzame tijd!!
Nicola van Noort Nicola van Noort heeft geschreven op 18/01/2023 om 14:48
Rijschool InterFocus is hele bijzondere rijschool, omdat Mike mij ongelofelijk veel heeft geholpen bij mijn rijbewijs halen. Mike komt altijd met een goede spirit naar de lessen. Hij is daarbij ook nog heerlijk goedlachs en zal altijd het beste voor je voor hebben. Hij heeft zo veel kennis over alle dingen in en rond het verkeer. Daarbij ook nog ongelofelijk veel kennis over de techniek van de auto en kan dit bij een ieder over brengen. Dit heeft mij heel erg geholpen bij de bediening en beheersing van de auto. Hij zal altijd voor zijn leerlingen paraat staan om het beste uit ze te halen en dit is dan ook de reden waarom hij zo’n fijne instructeur is. Ik wens iedereen veel succes bij het behalen van zijn rijbewijs bij Mike.
M’mah Camara M’mah Camara heeft geschreven op 14/12/2022 om 09:51
Theorie proefles
M’mah Camara M’mah Camara heeft geschreven op 14/12/2022 om 09:48
Theorie les
Ole Salman Ole Salman heeft geschreven op 16/11/2022 om 10:29
Deze examendag heb ik eerst met Mike een paar rondjes door haarlem gemaakt waardoor ik goed inkwam voor mn examen. Mike heeft me nog het een en ander meegegeven waardoor k goed voorbereid mn examen inging. Mike is by far de beste rijinstructeur hier in de regio. PUNT.
Lucas Paradis Lucas Paradis heeft geschreven op 10/11/2022 om 08:45
Ik heb een leerzame tijd gehad hier bij rijschool interfocus. De instructeur Mike super duidelijk in het creëren van structuur, wat je goed/veilig laat voelen op de weg. Het examen ging daardoor ook ik helemaal goed. Als ik het kan!! Kan iedereen slagen bij Mike!!
Joyce Van Oudheusden Joyce Van Oudheusden heeft geschreven op 26/09/2022 om 13:36
k heb een hele leuke fijne rijopleiding gehad met mike! Zeker een aanrader😁
Laetischa Laetischa heeft geschreven op 19/08/2022 om 07:45
geslaagd in 1 keer! Super fijne rijopleiding gehad. Zeker een aanrader 🙂
Luuk Luuk heeft geschreven op 10/08/2022 om 09:52
Ontzettend blij dat Interfocus mijn rijopleiding heeft verzorgd! Na héél veel kilometers op de brommer te hebben gereden, ben ik de auto voor het eerst ingestapt. Dat is toch wel een groot verschil. In het verkeer had Mike mij een hoop te leren. Na drie praktijkexamens gedaan te hebben heb ik dan toch mijn rijbewijs binnen gesleept. Bedankt Mike voor het vertrouwen en alle goede lessen!
Ebony van den Bijtel Ebony van den Bijtel heeft geschreven op 08/08/2022 om 09:35
Fantastische rijopleiding!! De lessen waren super, alles op jou niveau maar elke keer een klein stapje erboven op. Mike is ontzettend motiverend en geduldig en weet waar hij mee bezig is. Praktijk in 1x gehaald met behulp van de tussentijdse toets. Deze toets heeft mijn zelfvertrouwen in het autorijden sterk gemaakt. Bedankt voor de lessen Mike !
Ike Pappot Ike Pappot heeft geschreven op 21/07/2022 om 09:38
Geslaagd met dit regenachtige weer op de langste dag van het jaar. Examen viel eigenlijk wel mee, stress hoeft niet. Ik stresste ook maar als je dan begint met rijden valt alle stress weg. Als je alle lessen van Mike goed volgt moet je het eigenlijk wel halen. Thanks Mike voor de efficiënte, doeltreffende en effectieve lessen.