Dé rijschool

Dé Rijschool

Al 25 jaar een begrip in de regio Hoofddorp

Voor je begint aan je rijlessen is het zeer belangrijk te kijken bij wie je gaat lessen. De keuze voor een ervaren rijschool kan je veel tijd en geld schelen. Met meer dan 25 jaar ervaring op zak als

rij instructeur weet je dat je kiest voor een betrouwbare rijschool. We hebben daardoor veel ervaring met het verzorgen van het juiste opleidingstraject. De individuele benadering per cursist is hierbij zeer belangrijk. Kijk maar eens bij de reacties van cursisten die je voorgingen.

Ja leuk, maar ik wil wel een mooie lesauto

De lessen worden verzorgd in een splinternieuwe Mazda 2! Het leren rijden in een dergelijke wagen zorgt er niet alleen voor dat je comfortabel kun lessen, maar ook dat je straks geen moeite zult hebben om in een andere auto te stappen. Dankzij onze nieuwe auto en goede begeleiding zijn wij de beste keuze op het gebied van rijles Hoofddorp!

Slagingspercentage

Rijschool Interfocus heeft een hoog slagingspercentage. Dit geeft je direct wat inzicht in de kwaliteit van onze rijopleidingen

  • slagingspercentage eerste keer: 70%
  • slagingspercentage tweede keer: 85%

Kennismaken?

Wil je eens weten wie je mogelijke nieuwe rij-instructeur kan worden? Aarzel dan niet om gewoon eens contact op te nemen. Zo kom je er snel genoeg achter of het klikt. Wel eens gedacht aan een proefles?

Scroll naar boven