Geslaagde leerlingen

Geslaagde leerlingen

Beoordelingen

Wij zijn erg trots op al onze leerlingen die geslaagd zijn voor hun rijbewijs. Lees hieronder de ervaringen van de geslaagde leerlingen.

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
147 berichten.
James James schreef op februari 18, 2023 om 4:43 pm
I had the best time driving and learning from Mike! He went out of he's way to help me pass my exam in the shortest time possible! Greatful for he's guidance and will recommend him to all.
Manou Manou schreef op januari 25, 2023 om 8:50 am
Ik ben vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Dit komt doordat Mike veel geduld heeft en super veel tijd in je stopt. Als iets niet lukt blijft Mike rustig en laat hij zien hoe het moet. Mike zal altijd voor zijn leerlingen klaarstaan. Hij kan je super veel leren over de techniek van de auto en hoe alles een stuk makkelijker gaat. Heel erg bedankt voor de leuke en leerzame tijd!!
Nicola van Noort Nicola van Noort schreef op januari 18, 2023 om 2:48 pm
Rijschool InterFocus is hele bijzondere rijschool, omdat Mike mij ongelofelijk veel heeft geholpen bij mijn rijbewijs halen. Mike komt altijd met een goede spirit naar de lessen. Hij is daarbij ook nog heerlijk goedlachs en zal altijd het beste voor je voor hebben. Hij heeft zo veel kennis over alle dingen in en rond het verkeer. Daarbij ook nog ongelofelijk veel kennis over de techniek van de auto en kan dit bij een ieder over brengen. Dit heeft mij heel erg geholpen bij de bediening en beheersing van de auto. Hij zal altijd voor zijn leerlingen paraat staan om het beste uit ze te halen en dit is dan ook de reden waarom hij zo’n fijne instructeur is. Ik wens iedereen veel succes bij het behalen van zijn rijbewijs bij Mike.
M’mah Camara M’mah Camara schreef op december 14, 2022 om 9:51 am
Theorie proefles
M’mah Camara M’mah Camara schreef op december 14, 2022 om 9:48 am
Theorie les
Ole Salman Ole Salman schreef op november 16, 2022 om 10:29 am
Deze examendag heb ik eerst met Mike een paar rondjes door haarlem gemaakt waardoor ik goed inkwam voor mn examen. Mike heeft me nog het een en ander meegegeven waardoor k goed voorbereid mn examen inging. Mike is by far de beste rijinstructeur hier in de regio. PUNT.
Lucas Paradis Lucas Paradis schreef op november 10, 2022 om 8:45 am
Ik heb een leerzame tijd gehad hier bij rijschool interfocus. De instructeur Mike super duidelijk in het creëren van structuur, wat je goed/veilig laat voelen op de weg. Het examen ging daardoor ook ik helemaal goed. Als ik het kan!! Kan iedereen slagen bij Mike!!
 

 

Foto galerij

Hieronder vind je een overzicht van al onze geslaagde leerlingen. Ook jou zien we graag op onze wall of fame!

Scroll naar boven