Rijschool Haarlem

Dé rijschool in Haarlem e.o.

Veilig, efficiënt en aangenaam leren rijden. Vraag nu een proefles aan!

 
[ezcol_1third]
Ben je op zoek naar een rijschool in Haarlem of omstreken? Dan ben je bij Rijschool Interfocus op het juiste adres. Al jarenlang zijn wij het vertrouwde adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen in Haarlem en omstreken. Rijschool Interfocus staat garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt. Alles wat nodig is voor een veilige toekomst op de weg.
 
[dt_button size=”BIG” animation=”none” icon=”” icon_align=”left” color=”” link=”http://www.interfocusrijschool.nl/zelf-regelen/proefles-aanvragen” target_blank=”true”]VRAAG EEN PROEFLES AAN[/dt_button]
[/ezcol_1third] [ezcol_2third_end][/ezcol_2third_end]
 
Geslaagd CBR.jpg 1Geslaagd CBRDSC06280DSC06300DSC05943-001
 
 
 
 
 
[ezcol_1third]

Rijopleiding op maat

Ben je 16,5 jaar of ouder? Begin dan vandaag nog met het volgen van je rijlessen bij onze rijschool. Wij vinden het belangrijk om al onze leerlingen een rijopleiding op maat aan te bieden!
[/ezcol_1third]
[ezcol_1third]

Ervaren instructeurs

Wij werken uitsluitend met ervaren, flexibele en natuurlijk gezellige rij-instructeurs. Voor de beste rijopleiding moet je dan ook bij Rijschool Interfocus in Haarlem zijn.
[/ezcol_1third]
[ezcol_1third_end]

Beginnen vanaf 16,5

Wij geven al jarenlang rijles aan leerlingen van jong tot oud! Iedereen is welkom. Uiteraard kun je bij ons ook al beginnen met het volgen van je rijlessen zodra je 16,5 jaar of ouder bent.
[/ezcol_1third_end]
 

Geslaagde leerlingen aan het woord!

Wij vertellen je graag over onze rijschool en rijlessen. Liever nog laten we de échte leerlingen aan het woord: onze geslaagde leerlingen. Lees hieronder de ervaringen van de geslaagde leerlingen.